Patronen ontwerpen is één van mijn leukste ontdekkingen van de laatste jaren en wat is er leuker dan die patronen ook daadwerkelijk op producten gedrukt te zien?

Deze A5-schriftjes tellen 48 pagina’s van 90g gelijnd papier, samengeniet om een ideale drager voor jouw leuke ideeën te worden.
Op de kaften van 300g papier met een zachte finish staan de Lemon Lizzie patronen gedrukt. Al het papier is FSC-gecertificeerd.

Een schriftje kost 6,00 Euro.

cocktail hour schriftje
refill schriftje
dancers schriftje
cat pattern schriftje


Hoe bestellen?
Wil je graag schriftjes bestellen? Stuur via info@lemonlizzie.be of het contactformulier op deze website door hoeveel prints en uiteraard welke soort je wil kopen. Vermeld ook het gewenste leveringsadres.
Je krijgt hierna zo snel mogelijk een bevestiging van je bestelling van ons met het totaalbedrag en de gegevens om dit over te schrijven. Eenmaal we het totaalbedrag ontvangen hebben, sturen we je schriftjes binnen 2 werkdagen op via een non-prior zending van Bpost. Reken dus nog eens drie extra dagen bij voor die in jouw bus landt.
Woon je dichtbij? Dan kunnen we ook een afspraak maken zodat je persoonlijk je prints kan komen oppikken tegen contante betaling. Lekker makkelijk!
Als je een bestelling plaatst bij Lemon Lizzie ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

De verzendingskosten voor een schriftje in België is 6,50 Euro.

Wist je trouwens dat Lemon Lizzie ook kaartjes en prints verkoopt? Wil je naast (een) schriftje ook (een) kaartje(s) of print(s) kopen, dan kunnen die uiteraard samen opgestuurd worden, dit alles samen voor 6,50 Euro.


Voor verzendingskosten naar andere landen, gelieve navraag te doen via de contactgegevens van Lemon Lizzie.
Heb je liever een priorzending? Laat dit weten, maar houd er dan ook rekening mee dat de verzendingskosten hoger zullen liggen dan hierboven vermeld. De kosten zullen altijd meegedeeld worden voordat de bestelling afgehandeld wordt.