Otis

Voor hun 3de kindje, Otis, wilden Oona en Tim een dynamisch kaartje waar zowel zussen Amber en Vere als 2 katjes Pluisje en Lola op te zien waren.

Billie

Phoebe en Maren hadden een welomlijnd idee toen ze me vroegen om het geboortekaartje van hun dochtertje Billie te ontwerpen: tropische planten van waartussen hun kat Berlioz kwam sluipen. Geen felle kleurtjes, aub. U vraagt, wij tekenen!

Otte

Dit geboortekaartje voor Otte maken was zòòòò leuk! Sander en Lien wilden naast muziek en plantjes ook een centrale rol voor hun poezen Rosie en Martha. Aan de hand van foto’s van deze ladies en hun eigen typerende karaktertrekjes creëerde ik dit vrolijk gekleurde tafereeltje. Laat ons hopen dat ze dit niet thuis proberen 😅

Tobias

Voor het geboortekaartje van de derde koter van Delphine en Maarten moest ik niet te zot gaan met kleur: zwart-wit lijnen met enkele zachte kleuraccenten vonden ze het mooist. Op basis van een vragenlijst bleek hun treurwilg in de tuin best bijzonder te zijn en centraal te staan in het bouwen aan hun toekomst, dus kreeg die een plaatsje op het geboortekaartje als achtergrond voor een openluchtfilm. Ervoor zie je het gezinnetje (toen waren ze nog met 4) de onthulling van de naam aanschouwen. Het geslacht wilden ze niet op voorhand weten, dus was Tobias voor iedereen een beetje een verrassing.

Vere

Oona en Tim vroegen voor het geboortekaartje van hun 2de dochtertje, Vere, een winters tafereeltje met bosdieren, huiskat Molly en grote zus Amber. Vere werd geboren temidden de coronacrisis, eind 2020, dus maakte ik nog een (k)raambezoektekening bij hen thuis aangezien bezoekers aanvankelijk niet binnen mochten uitgenodigd worden.