Vere

Oona en Tim vroegen voor het geboortekaartje van hun 2de dochtertje, Vere, een winters tafereeltje met bosdieren, huiskat Molly en grote zus Amber. Vere werd geboren temidden de coronacrisis, eind 2020, dus maakte ik nog een (k)raambezoektekening bij hen thuis aangezien bezoekers aanvankelijk niet binnen mochten uitgenodigd worden.

Emiel

Jonas en Laurence kwamen naar me toe met een duidelijk plan voor het geboortekaartje van hun zoontje Emiel. Ze wilden graag een ander gezinslid in de spotlight zetten op het kaartje: Juul, hun hangoorkonijn.

Norah

Voor Norahs geboortekaartje kozen Pascal en Saartje voor deze eenvoudige schattige poes. De vlieger verwijst naar het kapstoksymbooltje op school van grote broer Arthur. De zon erop verwijst naar de betekenis van Norahs naam: ‘licht’.

Amber

Oona en Tim wilden, geïnspireerd door een ander geboortekaartje, een opeenstapeling van voorwerpen in de hoogte met hun meisje ertussen. De items erbij mochten verwijzen naar hun hobby’s en zaken die hen typeren. Kat Molly kreeg bovenop het kastje ook haar eigen ondeugende plekje.

César

Een herstonderonsje met bosdieren voor het geboortekaartje van César, op verzoek van ouders Ine en Mathias werden de kleuren levendiger dan we van de herfst gewoon zijn.