Japan journal

Tijdens mijn reis door Japan in 2023 hield ik een dagboek bij in de vorm van tekeningen van dingen die mij opvielen rijdens de reis.

Schouwburg Kortrijk breekt uit

Plattegrond met illustraties van alle alternatieve locaties voor voorstellingen voor het seizoensmagazine 2022-2023 van Schouwburg Kortrijk

Cafégangers

Voor de het bierboek van Cultuurcafé De Barriere kreeg ik carte blanche om enkele illustraties toe te voegen. ik maakte een studie van verschillende types cafégangers, geïnspireerd door jarenlange tooghanginspiratie.

Aandachtscrisis

Heb je soms het gevoel dat je door jouw smartphone het concentratievermogen van een goudvis hebt? We zitten middenin een aandachtscrisis, of toch volgens het tijdschriftartikel dat mijn goede vriendin Annelies mij doorstuurde.

Om mijn portfolio uit te breiden vroeg ik vrienden om me geïllustreerde artikelen te bezorgen, maar dan zonder de illustratie. Zo kon ik zelf één creëren bij wijze van oefening.

Ik gaf mezelf een beperkt aantal tijd om deze tekening af te werken. Het idee achter de tekening kwam er wel behoorlijk snel, geïnspireerd door uren uit het raam staren tijdens de les op de middelbare school, in een tijd toen smartphones nog niet bestonden. Ja, zo oud ben ik.

card girl

Je kan deze illustratie hier als wenskaart kopen.