Karakterdesign voor wzc Sint-Carolus Kortrijk

Woonzorgcentrum Sint-Carolus in Kortrijk vroegen 5 illustraties van dames die 5 beleidsthema’s vertegenwoordigden, allemaal in een kleurpalet dat hij hun huiskleur paars paste.

Winterraamillustratie OC Bellegem

Raamillustraties aan OC Bellegem, gemaakt in opdracht van Stad Kortrijk voor de kerstperiode van 2020. Ik haalde inspiratie uit de opeenvolging van ramen aan het OC. De verbinding tussen mensen beeldde ik uit via kleine, alledaagse handelingen. Zo wou ik met mijn tekeningen een soort van visuele estafette van gezellige warmte te tonen, als lichtpunt in deze winterse periode.

Magisch park

Ontwerp affichebeeld ‘Magisch Park’, een wandeling door het park van Wevelgem tijdens de kerstperiode van 2020 langs lichtjes en extra sfeer. Voor de titel gebruikte ik eigen handlettering.

Raamtekening kunstroute Wevelgem

Deze raamtekening maakte ik op de etalage van stof- en naaibenodigdhedenwinkeltje ‘t Stofhoekje in Moorsele voor de kunstroute van zomerinwevelgem tijdens zomer 2020

Window Walk Gent 2020

Raamtekening aan Café Barville in Gent voor de WinWOW Walk in 2020, een initiatief van sfeergebied Gent Central naar het voorbeeld van The Big Draw / Drawing Days. Deze uitgestippelde wandeling in het centrum van Gent, waar verschillende kunstenaars op etalages tekeningen aanbrachten, had als thema ‘OMG! Van Eyck was here.’