New Yorker Christopher Monro DeLorenzo is art director en designer, en wat voor één! Het ene geweldige idee verdringt het andere op zijn webstek. Het was dan ook aartsmoeilijk om ze niet gewoon allemààl te tonen in deze post. Dus dan maar mijn top 5:

één:
Laat ons beginnen met zijn picture keyboard, een klavier met illustraties in plaats van letters. Hij kwam op het idee door de manier waarop kinderen via associaties met tekeningen het alfabet leren en bedacht dat dit ook op een computerklavier kon toegepast worden. En als B voor Bowie staat, wie kan er dat dan een slecht idee vinden? Stukken leuker dan Mickey Mouse die mij indertijd het alfabet moesten leren.

Bron: It’s Nice That

twee:
Eens iets anders dan je mislukte partyfoto’s op facebook? Volg dan de handleiding om een facebookmozaïek te maken. Wat een funfunfun idee!

drie:
Gewoon een superlogo voor een fietswinkel in New york:

vier:
Bij volgend ontwerp heeft Monro DeLorenzo fijntjes gezet: “If M.Ward or Zoey Deschanel are reading this, please call me so I can make this design for you.” Iemand hun nummer?

vijf:
Tenslotte nog iets dat ik van tussen zijn nieuwtjes geplukt heb: zijn nieuwe favoriete bezigheid is Google searches niet beëindigen en kijken wat andere mensen intypen. Vooral vragen zijn interessant, met alle hilarische gevolgen vandien. Try this at home!http://www.chrisdelorenzo.com