GosiaGisteren mezelf een cadeautje gegund: schattige theekopjesoorringen met kersenprint uit de ‘Sunday at Grandma’s’ collectie van SO ON concept.

Het enthousiaste duo Gosia Wozniczka en Marysia Stojek startten enkele maanden terug hun droomontwerpcollectief SO ON concept waarmee ze verschillende kunstdisciplines willen overbruggen: er is plaats genoeg binnen hun concept voor zowel grafisch design, schilderen, fotografie, juweelontwerp als mode.

Voorlopig dus een zwak ontwikkeld voor ‘Sunday at Grandma’s’. Voor deze juwelencollectie gebruikt Gosia oude accessoires uit poppenkastjes: porseleinen eetbordjes en koffieserviesjes beschilderd met leuke motiefjes. Maar ook de geometrische ‘Space Invasion’ juweeltjes van Marysia staan op het verlanglijstje: zo’n knalgele ring voor mij graag! Om nog maar te zwijgen over de kruippakjes met sterke grafische prints die ik misschien best al reserveer voor die niet ophoudende stroom van babybezoekjes. Heel benieuwd wat dit duo nog allemaal zal creëren. En goed nieuws: binnenkort komt er een webshop, juy!

http://www.so-on-concept.com
marysia