Lang, lang geleden toen ik nog op zoek was naar hét ideale dubbele bed had ik in mijn droomwereld een plaatsje gereserveerd voor een exemplaar met een retro exotica hoofdeinde zoals ik die ooit eens in de James Bondfilm ‘Dr. No’ had gespot. Die zag er zo uit:
Als dit geen waw-factor heeft, dan weet ik het ook niet meer. Maar zoals wel meer het geval is met de uitzinnige 007-ten-tijde-van-Sean-Connery-binnenhuisschatten, bleek ook deze interieurdroom nogal moeilijk te verwezenlijken. Nu prijkt er een heel genietbaar exemplaar met handige opbergruimte van een u allen bekende Scandinavische keten (hoogst origineel, I know) in onze slaapkamer.

Voor wie de zoektocht nog volop bezig is en al wanhopig denkt te settelen voor een simpel onderstel waar een dubbele matras op past: dit kan misschien nog de beste zet worden! Bij Blik (die Canadese muurwizards waar ik het ooit al eens over had) hebben ze nu muurstickers die een hoofdeinde van een bed perfect vervangen. Gewoon je favoriete kleurtje en ontwerp kiezen en zachte dromen zijn verzekerd. Of beter nog: laat dit je creatieve brein stimuleren om je eigen headboard te ontwerpen en die boven je matras te schilderen. Ik begin alvast te oefenen in perfecte krullen schilderen voor het geval ons bed ooit zijn beste dag heeft gehad.


Bron: decor8
http://www.whatisblik.com