Jawel, jullie lezen het goed: ik – blog – voor – Flair.

Sinds maandag kan je er mijn eerste blogpost lezen. How come?
Best grappig: via de Humosite zag ik een oproep van Flair dat ze zomerbloggers zochten (ik lees niet eens de Flair, maar ssst heh) en aangezien ik hier zoveel plezier aan bloggen beleef, dacht ik dat reageren geen kwaad kon. Ze vonden Lemon Lizzie best leuk (bloos) en nu mag ik dus 2 zomermaanden lang samen met 2 andere meiden een eigen blog op de Flairwebsite verzorgen.
Je kan me onder de zomerblogs vinden onder ‘Mijn eigen wonderland’. Ja, I know, cheesy titeltje, maar afijn, meer… uhm… Flair?

Ik word er wel wat schizofreen van. Moet ik nu voor elke blog aparte items maken (wat ik nu dus aan het proberen ben)? En wat is er dan Flair en wat Lemon Lizzie? Of blijf ik gewoon mezelf en post ik alles gewoon twee keer? Lijkt me gezonder om dat tweede toch voortaan maar te proberen, dan missen jullie niks met op mijn eigen stekje te blijven lezen, maar als de navytrend en de hotspots van Sète je interesseren, zou ik suggereren dat je toch eens gaat piepen naar de Flairblog. En misschien zijn er toch nog lichte schizofrene verschillen in posts. We’ll see…

En for the record: Flairs citytripbijlages stikken al-tijd van de goede adresjes, dus respect!

http://www.flair.be/nl/blogs/zomerblogs/mijn-eigen-wonderland.html