Je kan er niet meer omheen: het internet staat vol ideeën hoe je je moet bezighouden in coronatijden. Online concerten, boekenlijsten, virtuele tours door musea en kleurplaten passeerden al de revue. Eerlijk gezegd voelde ik mij op den duur wat overdonderd door al die suggesties: ik heb zelf een heel lijstje met to do’s voor persoonlijke projecten liggen waar ik het liefst van al meteen zou in duiken. En dan raak ik ironisch genoeg door al die andere suggesties afgeleid om aan mijn eigen bezigheidstherapie te beginnen.

Ik stond wat weigerachtig om zelf iets à la een kleurplaat te delen, nét daardoor. Maar vanochtend kwam dan toch de vraag. En kijk, als iemand anders het vraagt, dan kan ik het voor mezelf nu eenmaal beter verantwoorden. Maar ik moest eerst nog even gaan graven in de archieven voor een geschikte zwart-wit tekening.

Eerst had ik trouwens nòg iets anders te doen: met een fietstas vol boodschappen naar vrienden rijden die quarantaineslachtoffers zijn. De tote bag heb ik netjes voor hun deur gezet en dan vanop afstand gebeld dat die daar lag.
En dan viel het me te binnen: de tekening erop (van het evenement Au Milieu) is de ideale kleurplaat. Gevorderden kunnen er helemaal in detail op ‘losgehen’, maar kleintjes kunnen er gewoon ook experimenteel over krabbelen.

Dus voilà, jullie kunnen hieronder deze tekening gratis downloaden (klikken op de tekening), printen op een A4-blad en inkleuren maar! Bezigheidstherapie op vraag.
Stuur de resultaten gerust eens door of tag Lemon Lizzie op jouw socials zodat ik ze zie passeren.

Geniet van jullie bezighouding! En nu duik ik zelf weer in mijn eigen to do’s, zu. Tschüss!